
Νέα
2014-07-22 08:37
—————
2014-06-15 21:30
Elite World Chefs Club
Elite World Chefs Club,
Antalya Turkey 05 / 05 2014, 8 countries created on top of Elite World Chefs Club based in Greece
The purpose of Elite World Chefs Club
is to unite all the world's Elite Chefs 6 of each state and two times a year to oversee - promote the region...
—————
2014-06-15 21:28
Executive Chefs Club of Greece
Executive Chefs Club of Greece
With 14 representative’s offices in Greece the latest in Kos Island
(April 2014)
38 representative’s offices all over the world.
President of Executive Chefs Club of Greece Mr. Kalomoiropoulo Giorgio, Chef de Cuisine,
And Vice President Mr. Axiotis Paris Chef de...
—————
2014-06-15 21:00
Euro-Toques Hellas – Greece
Euro-Toques Hellas – Greece
June 2013 brink back the organization in Greece ,
With 6 representative’s offices in Greece the latest in Kos Island
(April 2014)
President of Euro-Toque Hellas-Greece Mr. Kokkinidis Sakellaris, Chef de Cuisine,
And Vice President Mr. Ntimeris Vasilios...
—————
2014-06-15 20:54
Aregala Hellas – Greece
Aregala Hellas – Greece
July 2013 on Lyon Paul Bocuse Institute .
Commissioned by the Office in Greece, creating for the first time
Aregala Hellas – Greece, with 8 representative’s offices in Greece the latest in Kos Island (April 2014)
President of Aregala Hellas –...
—————
2014-06-15 20:23
Cooks Without Borders Hellas – Greece
Cooks Without Borders Hellas – Greece July 2013
The same day we received to
Represent to our country in the organization Cooks without Borders, founding the Cooks without Borders Hellas – Greece
In order to offer members of their services where needed around the world.
President Cooks...
—————
2014-06-15 08:27
Executive Chefs Culinary Team
Executive Chefs Culinary
For all these reasons we create
Executive Chefs Culinary
The purpose of creation of the competitive Cooking is to participate in cooking competitions, the Enhancement and Promotion of local products and support organization
Cooks Without Borders in...
—————
2014-06-14 22:39
Προβολή της τοπικής μας Γαστρονομίας από τον Δήμο Κω και τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού, σε συνεργασία με διεθνείς φορείς.
Συνάντηση με θέμα την προβολή της τοπικής μας γαστρονομίας, μέσα από τις διεθνείς οργανώσειςAREGALA, EURO-TOQUES και Σεφ Χωρίς Σύνορα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου, με τον Επίτιμο Πρόεδρο του Executive Chefs Club Παράσχο Αξιώτη και το μέλος Καδρή...
—————
2014-06-14 22:36
Δημιουργούν Λέσχη Αρχιμαγείρων στην Καλαμάτα
Δημιουργούν Λέσχη Αρχιμαγείρων στην Καλαμάτα
Executive Chefs Club of Greece
Άρθρο |
Παρ, 17/05/2013 - 00:30
Η δράση της λέσχης, θα είναι στα πλαίσια της οργάνωσης συνεδρίων, διαγωνισμών, σεμιναρίων κατάρτισης αλλά και κάθε...
—————
2014-06-14 22:31
Με σκοπό τη διάδοση της ελληνικής και μεσογειακής μαγειρικής
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος Νομού Μεσσηνίας
Με σκοπό τη διάδοση της ελληνικής και μεσογειακής μαγειρικής, καθώς και των προϊόντων που την απαρτίζουν, ιδρύθηκε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Executive Chefs Club of Greece) στο Νομό μας, με έδρα στην Καλαμάτα…
Ο...
—————